Varför tycker jag att du ska satsa på easyjob nu?
Det kostar väl en massa pengar att skaffa easyjob och utan några jobb som genererar inkomster så är ju inte det något som man vill göra direkt? Eller?

De flesta i Evenemangsbranschen står utan några större uppdrag i dagsläget och lagret är fullproppat med prylar som vill ut. Det är fullständig katastrof med hur läget är just nu men jag ska komma med en åtminstone lite positiv sak som man kan passa på att göra för att kunna stå starkare och mer redo när allt börjar återgå till mer normala förhållanden i Sverige. Står du utan något system för att hantera alla produkter idag eller har du något som du inte längre är nöjd med?

Protonicsoftware.com kan man ladda ner och köpa deras minsta version S för 0€!
Allt du behöver göra är att registrera dig efter att du har lagt denna produkten i varukorgen, efter en liten stund kommer du få ett mail med kundnummer som du sedan kan använda för att logga in på deras sida för nerladdning av mjukvaran.

Versionen stödjer inte server installation men du kan använda en inte allt för gammal vanlig PC! Databas och liknande sparas på denna dator och man kan senare exportera databasen till en riktig server om man väljer att uppgradera till större version.

Visst, det finns massor med begränsningar i denna version och kanske inget man i vanliga fall är så sugen på om man inte har en väldigt liten och trevlig verksamhet men det finns några saker som verkligen är perfekt med denna versionen också.

Här listar jag några saker som i alla fall jag tycker passar bra nu när det finns mer tid över.
  • Registrera dina produkter i systemet, detta är en av de mest tidskrävande sakerna du kommer att göra med systemet.
  • Registrera dina kunder och kontakter.
  • Ställ in dina betalsätt, kategorier m.m.
  • Fila på hur du vill att olika offerter, kontrakt, följesedlar m.m. skall se ut.

När du senare vill uppgradera till ett större system med mer funktioner så har du redan gjort grovjobbet och kan istället fokusera på de nya funktionerna och alla jobb som behöver göras!

Verkar det intressant men du vill veta mer? Hör av dig till mig på info@pemu.se eller hitta andra vägar för att nå mig under rubriken ”kontakt” så ska jag försöka svara på alla frågor du har!